Política de privacitat

La present Política de Privacitat estableix els termes en què BUGADERIA NÚRIA S.L fa ús i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris al moment d’utilitzar el seu lloc web. Aquesta empresa està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d’informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d’acord amb els termes d’aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d’acord amb aquests canvis.

INFORMACIÓ QUE ÉS RECOLLIDA

La nostra pàgina web podrà recollir informació personal com: nom, informació de contacte com la seva adreça de correu electrònica i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.

ÚS DE LA INFORMACIÓ RECOLLIDA

La nostra pàgina web utilitza la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d’usuaris, de comandes en cas que apliqui, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l’adreça que vostè proporcioni i podran ser cancel·lats en qualsevol moment.

 

BUGADERIA NÚRIA S.L està altament compromesa per mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.

CONTROL DE LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l’ús de la informació personal que és proporcionada per la nostra pàgina web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d’alta d’usuari, pot canviar la selecció l’opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l’opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment.

 

Aquesta empresa no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada sense el seu consentiment, llevat que sigui requerit per un jutge amb un ordre judicial.

 

BUGADERIA NÚRIA S.L es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.